Maria

Maria

Maria Spel.png

Født: 3/4 år 6 I23.
Udseende kan varier da hun ynder at skifte hårfarve, frisure etc. ofte.
Maria møder de fleste udfordringer og nyheder med entusiasme og er sjældet uvenner med nogen.De få gange hvor hun mister besindelsen er ofte i forbindelse med at hendes ære eller evner bliver fornærmet.
Maria foretrækker at være i baggrunden, og vil helst være fri for at træde i direkte lederrolle. Hun vil hvis det er nødvendigt udfylde eventuelle beslutnings- eller magtvakum for at løse en opgave eller bevare harmonien i en gruppe.
Hun fremtræder ofte uskyldig og naiv i forhold til verden, og det virker derfor ofte overaskende når hun en gang imellem viser sit fulde intellekt og temperament.
De fleste i finere eller intellektuelle kredse i Kingstown er dog bekendt med hende, og har på nuværende tidspunkt lært ikke at undervurdere hende.

Politisk

Maria er kendt ved hoffet som loyal støtte af Ironmace. Det er kendt at hun har påtaget sig opgaver for kongen typisk igennem Quertor, men den præcise karakter af disse opgaver er ikke kendt.

Venner og familie

Maria er forældreløs, og der vides ikke meget om hendes familie som hun grundet en traumatisk kidnapning som otte årig ikke kan huske.
Hun er vokset op i Kingstown som lærling for Quertor, og er idag gennerelt vellidt af alle og eftertragtet af det modsatte køn.Hun ses ofte sammen med Ilyme,og er kendt for at tilbringe tid med prinsessen, men andre nære venskaber er der ikke kendskab til.

Master Lion Mage

På trods af sin unge alder, er Maria anerkendt i “troldmands samfundet” i Gengaril. Hun har flere gange vist at hun igennem talent, hårdt arbejde og de rigtige forbindelse forstår at løse selv komplicerede opgaver. Politisk har hun befundet sig som en “fisk i vandet” i troldmændenes gilde. Hun har flere gange siddet på mindre tillidsposter bl.a. som sekretær for Arch Mage Delagaro i 6 måneder, men er aldrig kommet direkte i rampelyset selv. Om dette skyldes hendes unges alder, manglende ambitioner eller udefra kommende modstand vides ikke.

Marias karriere som magiker startede som 9 årig, da hun som forældreløs blevet taget som lærling af Quertor der ved et tilfælde mødte hende på et hjem for forældreløse. Ifølge forstanderinden på hjemmet var hun sluppet fri fra en gruppe lovløse ved at charmere banditternes troldmand til at lade hende se hans magiske stav. Med staven i hånden fik hun fingre i hans wand og Magic Missiles og gjorde derefter kort process af troldmanden med følge.

I sit 16. leveår opnåede Maria annerkendelse som Master Mage. Hun præsenterede i Magiens tårn den nye 3. level spell Charm group. Spell’en fungerer som den kendte Charm Person, men påvirker op til 4 personer på samme tid.

Udover sit arbejde med forskning i nye spells, er Maria kendt for sin forskning i både teroretisk magi og magiske væsner.

Comments are closed.