Alliancens parter – Stones beretning

Alliancens parter – Stones beretning

Sergent Caldor

Hermed en kort rapport om udfaldet af mødet ved Fox hideout. Den bør behandles fortroligt, men indholdet er desværre noget mangelfuldt.

Det diplomatiske møde mellem fraktionerne var en stor succes, der blev indgået en alliance mellem alle parter. Den eneste part, som åbenlyst indrømmede at de har brug for hjælp, er Abbarach, men jeg tror at flere parter er mere presset end de giver udtryk for. Den største overraskelse er ”Den Sjælløse alliance”, som vi havde troet arbejdede sammen med dæmonerne, de er også med i alliancen, deres mål med det, er dog for mig ukendt. Vi bør være meget varsomme med dem.

Jeg har udfærdiget en tabel herunder med parterne i som var til stede til mødet.

PartStatusMålForhandler
Den sjælløse allianceUkendtUkendtLord Eborn
Feracerne og elverkongenEr godt beskyttet magiske barriererVil ære den gamle allianceOriel
DværgeneEr efter sigende godt beskyttet i bjergetVil ære den gamle allianceTograf Stoneblock
Groks følgere (Orker)UkendtUkendtSalim
AbbarachLandet er overtaget, kun få steder holder stand.  Ønsker alt den hjælp de kan fåLord Dagarau
GengarilHolder stand, men har brug for hjælp og materialer hvis vi skal hjælpe AbbarachVi har behov for hjælp hvis vi skal kunne stå imod demonerne og hjælpe Abbarach.Lady Dintlaugh, datter af Baron Dintlaugh
Alliancens parter

Korporal Stone

Ps Jeg vil anmode om at både Kayn og Senin bliver forfremmet til korporal, de har begge vist gode takter. Det er nok ikke sidste gang at vi får brug for at lede soldater. De har selvfølgelig brug for erfaring, men det må komme med tiden.

Skrevet af Initiate Anthony på vegne af konstitueret overkorporal Stone

Skriv et svar