Øen Pojiji i Azkan Dimitz

Øen Pojiji i Azkan Dimitz

Kort over Pojiji

Endelig fandt vi land igen og selv om jeg nu kommer bedre ud af det med kaptajnen og mandskabet, glædede jeg mig meget til at få fast grund under fødderne efter de mange uger til søs på skibet.

Jeg må dog sige at tiden er gået rimeligt nemt. Dels er har jeg lært mine nye følgesvende endnu bedre at kende, og dels har jeg fået arbejdet lidt videre på en nye formular.

Kaptajnen besluttede sig for at lægge til ved en lille naturlig havn, og vi to i land i skibets storbåd.

Necalli fortalte på vej til stranden at ø-riget Azkan Dimitz består af ca. 20 øer, hvor Pojiji er den mindste af øerne. Det lokale talte et sprog vi ikke ummidelbart kunne forstå. Nicalli virkede bekymret over modtagelsen, som han kaldte for unormal.

Vi blev angrebet af lokale vagter. Der var seks vagter og en leder. Vi gjorde kort process af dem med en blanding af magi og sværd. Jeg fortryllede en af de fjendlige krigere(Sally gjorde det noget sværere ved i fuld offentlighed at halshugge hans fem kollegaer.), Maal. Han skulle fungere som guide. Jeg fik en del information ud af ham, før Sally centrerede en fireball på ham, da han forsøgte at flygte.

Mall fortalte om den onde krigsherre Messi der bestemmer her på øen, og han hjalp med at tegne et kort. Det er tilsyneladende slangetilbedere der har taget magten over de tyve øer. De lokale tilbeder Seth, og dyrker menneske ofring. Den onde leder her på øen hedde Mezzi, og han har ca. 40 vagter. Vi nåede til konklusionen at det var vores pligt at befri folkene på øen for Mezzis herredømme.

For at få yderligere information sendte vi Sally, Asunari og Rowan på spejder mission.

udforskning af øen

Sammen med Ileane og min nye veninde Sally tog vi med det samme en kort tur ind til stranden, hvor Ileane (som sædvanwligt) insisterede på at velsige stranden, øen og beboerne i Athenes navn.

Modtaget af soldater.

Kamp – Eliane flame colum

Kamp mod lokal høvding

Finder ridder i kæder Mørke skikkelser i hvide kraniemaskerne. Bevidsthed omtådet. Kontrol med magiske energier kan ikke caste spells. Større havn. Vi bliver båret på bårre. Inderdørs kraftig lys Magi væk

Kamp mod præster og beholder.

Søster slap fri.

Præst fortalte.

Septar kommer fra koloni fra et andet plan. Kendskab til urgamle ritualer der kan overføre magiske kræfter til sig selv som beholder.

En del kræfter brugt til at holde portal åben til det etherale plan for at skab en bro til sit eget plan.

Septar har fortalt at det var dem der i i urgamle dage grundlagde disse pyramider med teknikker det ikke har været muligt at genskabe.

Hologrammer i rummet er instruktioner til at bygge bro-shrines. Der gør man kan rejse imellem planer.

Septar er nu død.

Konkylie lyser. Besked om skib er på vej.

Fest prægtig ceromoni med hædersbevisning.

Kort over Azkan Dimits

Vi fik den mest østlige ø i riget. Lady Anabell fik titlen Høvding. Vaspanier il Holmisas . Heltenes ø. Vi er kendt Askans øerernes solbørn

Skriv et svar