Sally

Sally

sally

Sally

Salrissa Yevgena er en halvelver kvinde som kommer fra Fox’s hideout – det var her Linglot the Evil hærgede med sine undeads, da hun var blot 5 år gammel. Hele byen blev ødelagt og Salrissas mor blev dræbt. Af, for hende, ukendte grunde havde Salrissa ingen far og var derfor pludseligt forældreløs og alene. I nogen tid klarede hun sig ved, at finde rester af forråd i byens ruiner. Til hendes store held kom en handelskaravane snart forbi, i hvilken en barmhjertig mand rejste. Denne mand valgte storsindet at adoptere hende og tog hende med sig til Kingstown. Lige siden er hun blevet kaldt Sally og det er også det navn hun lyder i dag. Sally er strengt opdraget til loyal tjeneste for Gengaril og arbejder trofast for at styrke og sikre riget og Kongen.

Hun er en smuk pige med ører som lige netop er skæve nok til at være afsindigt smukke men ikke helt afslørende som elver – i hvert fald ikke for mennesker. Hendes hår er fyldigt og langt nok til at blive kastet flirtende. Hendes øjne er store og klart grønne med smukt kurvede øjenvipper. Oftest har Sally en kjole på som kan skjule hendes lidt særegne våben; katanaen har hun fået af sin far som har bidraget til hendes træning og arbejde for rigets sikkerhed. Gennem sin opvækst er hendes naturlige fingerfærdighed og smidighed blevet styrket i en sådan grad at hun oftest benytter disse evner til løsning af sine opgaver. Som en biting har hun opdaget, at hun har visse magiske evner som hun tager i anvendelse når det kan støtte hende i sit arbejde som problemløser for riget.

Efter sin hårde oplevelse i barndommen har hun udviklet en fobi mod udøde og søger til enhver tid, at undgå kontakt med de ubehagelige væsener. Under hendes opvækst og arbejde for riget er det lykkedes, at undgå udøde og det er ikke noget hun tænker på ofte.

Gruppen møder Sally

Sally vågnede hurtigt ved lyden af trin der nærmede sig døren. Med præcise og rolige bevægelser stillede hun sig klar nær døren i tilfælde af problemer. I mørket så hun klart håndtaget bevæge sig og beredte sig på aktion. Døren åbnedes ganske let og Rupert trådte sagte ind i det mørke rum. Da han bevægede sig i retning af sengen lagde Sally køligt bladet på hans strube og fikserede ham op ad væggen. “Hvem har sendt dig?” hvislede Sally. Nærmest grædende spruttede Rupert at han var sendt fra templet for at hente hende straks. Sally sænkede sit blad, og lod rummet lyse op. Til Ruperts forbløffelse var hun nøgen – sådan sover hun bedst – hvilket ikke syntes at genere hende det mindste. Med Rupert stående langs væggen, stadig rystende af angst, klædte Sally sig hurtigt på. Hun tog en pæn men diskret kjole og en let kappe ud over. “Skal vi komme afsted?” sagde hun og afventede at Rupert åbnede døren og gik forrest. Uden yderligere forsinkelse indfandt Sally sig på et kontor i Templet og gjorde sig det lidt mere behageligt. Efter nogle minutter trådte Rungstone ind ad døren og begyndte uden omsvøb at orientere Sally om en ubehagelig situation i en lille by sydpå. Sallys ordre var simple:

På denne mission skulle hun rejser under dække af, at være tjenestepige for en erfaren eventyrer, som sammen med sin makker er blevet sat til at ‘klare problemet med krokodillen’. Disse eventyrere har ikke den fjerneste anelse om hvem eller hvad hun er – de har blot på opfordring hyret en passende hjælp i Kingstown. Sallys mission er, at finde ud af hvad der foregår og sætte en effektiv stopper for dem der står bag.

De to eventyrere har, som forventet, vanskeligt ved at optræde diskret og braldrer op på den lokale beværtning om, hvordan de er blevet betalt for at klare ærterne – hvor svært kan det være – og kommer helt fra Kingstown.

Sally, som er klædt i lidt tarveligt tøj, udstråler nærmest intet. Hun er klædt meget praktisk og håret er holdt i simpel og ikke særlig pæn frisure som klasker lidt. Dog sikrer hun sig, at være i nærheden af de to eventyrere det meste af tiden – bla. ved at hente øl og mad til dem. Selv ved lejr og lign. er hun i nærheden hele tiden, når hun laver mad og ordner ting. Selve det praktiske tjenestepige arbejde klarer hun på magisk vis, hvilket giver en rigeligt med tid og overskud til at følge begivenhederne tæt.

Der går selvfølgelig ikke lang tid før de to eventyreres tilstedeværelse vækker opsigt. Det er ikke hver dag landsbyboere oplever flotte fyre i skinnende rustninger som fører sig frem og skriver deres navn på snart sagt alt hvad der kan kravle og gå. Efter 20 minutter løber de ind i en anden gruppe eventyrere på torvet. Efter noget tid med sammenligning af diverse genstandes længde enes de to grupper om at gøre fælles front mod ‘krokodillen’.

Sally er overrasket over de øvrige eventyreres arrogance – hun havde planlagt efter moderat støj og distraktion fra sine ‘arbejdsgivere’ men blev på det nærmeste blæst i skjul af den støjende ko og de elvere han fulgtes med. Det viser sig hurtigt, at de andre har haft flere kontakter med bæstet og har afsløret, at en flok Arawn præster tilfører det magiske kræfter.

Alt tyder altså på et større komplot mod den lokale adel og deres bønder.

 

Sallys formularer


  • Preserve body
  • Detect possession
  • Descrete detect possession
  • Rune travel

Related Entries

Skriv et svar