Brev om Grendelstown

Brev om Grendelstown

Kæreste Far

Jeg har haft en meget givtig og begivenhedsfuld rejse til Grendelstown. Det er den yndigste lille by med en meget landlig stemning og dejlige kærlige mennesker. Byen lever af fiskeri og landbrug med meget rig jord og tæt skov. Det er selvfølgelig hårdt arbejde sådan at rejse sammen med nogle store helte som Bruno og hans ven men det er jo prisen på eventyr og ædle handlinger. Du drømmer ikke om, hvilken overdådig modtagelse de fik hernede og de har sågar allerede skaffet sig et ry der er så stort, at de har tiltrukket nogle andre krigere som hjælper med at nedkæmpe det grumme monster. Bruno og de andre behandler mig rigtigt pænt og jeg får endda lov til at spise det samme mad som dem. Husk på, at det ikke er en selvfølge at tyendet bliver behandlet så venligt.

Det var en rigtig heldig beslutning, at du betalte for at frøken Rushna lærte mig om fine manerer og pli, øvelsen den fik jeg hurtigt brug for, for vi var nemlig til middag hos selveste lorden og her blev jeg, af alle, inviteret med indenfor. Gennem hele middagen fik jeg serveret af andre tjenestefolk. Det var en stor ære som jeg vil betænke meget længe og inderligt.

sten blev fejret ved, at der blev holdt en kæmpe stor fest i marken med alle byens folk som gæster. Alle som en var så glade at de kastedepapirbånd og lette bånd over hovederne på hinanden så alt var et stort virvar af skønne farver.

Jeg lover dig at jeg nok skal passe på mig selv og du ved jo, at Lothar er her til at passe på mig og alle de andre gode borgere i Grendelstown.

Mange knus og kram

Sally

Skriv et svar