Session 23 – Kryptens forbandelse og turen til Baltorp keep

Session 23 – Kryptens forbandelse og turen til Baltorp keep

Krypten under Tanhor Keep

Efter vores sidste tur i Alistais krypt beslutter os for at at der er mere presserende opgaver end at undersøge krypten under slottet. Vejen derned mures op, og der bliver posteret a´vagter så vi ikke bliver overrasket hvis der skulle vise sig at være en vej ind den vej. Efter et par dage begynder det dog at spøge på borgen. Alt maden, og endnu værre vinen bliver fordærvet og flere vagter forlader deres post i frygt for spøgelser. Jeg undersøger straks krypten og finder hurtigt frem til et spøgelser der flakser rundt. Vi skulle aldrig have forstyrret gravfreden. Der var ingen tvivl om hvad der måtte gøres, tingene måtte bringes tilbage. Maria, Nekali og Jeg bringer Juveler og våben tilbage på deres plads i graven og straks ser vi Alistairs Spøgelse lægger sig  til hvile i sin grav. Der lægger sig atter ro over borgen, men for en sikkerhed skyld beordre vi nedgangen muret til igen.

Baltorp Keep 

Vi drager mod Baltorp for at få Weegons adoptivdatter Menea fri af køerne på Baltorp. For at imponere og for at øge hastigheder skænker Athene os en  karret med 2 flammende heste vi kan tage turen i . I modsætning til sidst er vejret bedre og vi kan få et godt kig på Baltorp Keep. Det er meget imponerende som det rejser sig og det er tydeligt bygget med magisk hjælp. Der er uroligt mange vagter som alle bærer skinnende rustninger og Hvide kapper.

Vi bliver vel modtaget og får efter en kort ventetid fremtrede for baltorp. Efter en kort samtale med Baltorp viser det sig dog hurtigt at vi ikke har fået hele historien af vide fra Weegon. Baltorp er blevet meneas værge og har ansøgt Grev Illiot om at gifte hende med sin Søn Andrew Baltorp. Detter er sket i alt hemmlighed og de er allerede blevet viet unden vores vidende. Weegon bliver meget vred og oplyser at Menea er Fyrst Faurnosks forsvunde datter og at det er eneste årsag til at de er blevet gift. Baltorp bliver ligeledes vred, benægter alt og forbyder at weegon at sprede dette rygte.  Weegorn får en snak med Menea, men hun siger at hun er glad og vælger at blive hos baltorp. Hun virker måske lidt bange, men alt ser umiddelbart ud til at være foregået lovligt og vi forlader Baltorp med uforettet sag. Vi lægger dog et opslag til vores ridderturnering, som Baltorp kan vise værdige rejsende.

Vi rejser hjem og næste dag er weegon væk, alt hans udstyr på nær det han havde på sig er efterladt. Vi mistænkte straks Baltorp og besluttede os for at Se nærmere på hans slot uden hans vidende.

Under Baltorp Keep

Vi rejser tilbage til Baltorp keep. Nekali fremmaner en uhellig usynlig vindånd, som han beordre at bringe Weegon til os. Jeg kan ikke lide planen, men har ikke nogen bedre ideer. Vi venter noget tid, men planen virkede selvfølgelig ikke. Det onde væsen har forrådt Nekali og angriber ham pludselig i ryggen. Jeg får dog hurtigt beskyttet os og sender ånden tilbage, til det plan den er kommet fra.

I stedet overvåger vi kort den livlige trafik til og fra Keepet. Vi beslutter os for at tage turen under en vogn med varer til borgen, Nekali vælger dog at drage retur til Tanhor. Sally forklæder os så vi ikke umiddelbart bliver genkendt og Maria gør os alle usynlige. Vi venter til en passende stor vogn kommer forbi og løber ind under den og griber fast. Jeg er lige ved at falde men heldigvis er både Sally og Asunari hurtige til at gribe fast i mig og jeg får fat igen. På Vejen ind bliver vognen stoppet af vagter og en Magiker undersøgerden. Vi har dog været fornuftige og gemt alt magisk i en lille kiste Maria har medbragt, men Magikeren kigger dog under vognen. Maria får ham hurtigt charmeret og overtalt til at vi blot er en hemmelig overraskelse til den store fest.  En vagt undrer sig dog over hvad der foregår og kigger også under vognen. Han er imidlertid ikke så let at charmere. Maria handler dog igen hurtigt og får os til at forsvinde ind i skyggeriget. Her forsøger vi at drage den sidste vej ind mod slottet. Det viser sig dog at der er lavet en gigantisk magisk barriere, der omslutter hele slottet, meget imponerende. Det overgår i tusendefold de evner Athene har skænket mig inden for Wards. Vi bliver derfor nød til at tage den sidste rejse ind i den normale verden. På den anden side af barrieren træder vi igen ind i skyggeverdenen, det fungere fint og vi fortsætte ind i borgen og   søger mod fangekældrene. Uden megen besvær finder vi dem, de er dog som alting her godt bevogtede. Marias evner til at overtale fremmede imponerer endnu en gang, hun får overtalt alle vagterne til at vi skal inspicere fangerne. Her får vi dog dagens chok. Alle cellerne på nær 2 er fyldt med vanskabninger, halvt menneske halvt dæmon. De sidste 2 er dæmoner, der er bundet magisk. For at overveje vores næste træk træk drager vi igen ind i skyggeverdenen. Denne gang ved Athenes hjælp…

Skriv et svar