Over Havet

Over Havet

Estrallon
Skibet Estrallaon der bragte os sikker over havet

Vi tog afsted en tidelig morgen med skibet Estrallon.Vi fik besked på at sejle til landet ved kanten af havet – jeg kan ikke lade være med at overveje om det land findes, eller om vi blot er blevet dømt til at sejle langt væk og forsvinde i stilhed.
På skibet blev vi modtaget af en flok ubehøvlede sejlere, og en kaptajn der i bedste fald måtte betragtes som en jovial og inkompetent nar.
På trods af Kongens fine løfter viste det sig snart at vi ikke var passagerer på et fint chartret skib, men blot tilfældig last der skulle skippes væk så hurtigt som muligt.
Kaptajnen havde uden at informerer kronen aftalt at tage fem mystiske og kutteklædte personer med. De tilbragte den første del af rejsen låst inde i deres kahyt i stævnen af skibet.
Det viste sig hurtigt at der var noget helt galt på rejsen. Først blev en stor del af sømændene syge , og selv om vores præster kunne holde sygdommen i ave i et stykke tid var det en meget aggresiv sygdom der hørte medførte store åbne sår, og (antager vi) hurtig død.
Det viste sig at vi på skibet havde den sagn omspundne Unr of Histalon. Urnen stammer fra en at fordums konger der havde en rådgiver der besluttede sig til at slå Konge Familien ihjel.
Histalon var meget kompetent til at fremmane dæmoner, og lagde store dele af sin egne byer lagt øde når har mistede kontrollen. Han fik en Tanari spærret inde i urnen, og ende med selv at blive suget ind i urnen.
Urnen lagde igennem historien flere kongeriger øde.

  • Vi blev lokket på grund.
  • Hul i skroget mending
  • Styrmand gik amok
  • Væsner i vandet – mystisk sygdom
  • De 5 ridere og drengen kom i land
  • Minotaure forfulgte os.
  • Ankomst til Nikolas hjem-ø

Skriv et svar