Magnus Highfield

Magnus Highfield

Magnus Highfield er en gådefuld og ældre troldmand, som bor i udkanten af Willowdale i et højt, snoet tårn, der både imponerer og skræmmer de lokale. Magnus er i sine 60’ere, med langt, gråt hår og et stort, busket skæg, der næsten dækker hans bryst. Hans isblå øjne skinner skarpt bag runde briller, og han har altid en alvorlig, næsten utilnærmelig udstråling. Han bærer som regel lange, mørke kapper dekoreret med symbolske mønstre og runer, der afspejler hans dybe viden om magi. Hans gang er langsom og målrettet, som en mand, der ved mere, end han fortæller, og som tænker over hver eneste bevægelse.

Personlighedsmæssigt er Magnus en tænksom og indadvendt mand, der sjældent søger selskab, medmindre han ser en særlig grund til det. Han kan virke utilnærmelig eller endda kold over for dem, der ikke forstår hans tankegang eller ambitioner. Alligevel har han en dyb kærlighed til viden og magi, og dem, der viser sig værdige, kan få adgang til hans store bibliotek og visdom. Magnus er ofte kendt for at tilbyde råd til Baron Blackwood og byen, men kun når det handler om magi eller farer af overnaturlig art. Han har ikke meget interesse for politik, men hans ord vejer tungt, når han taler.

Magnus besidder enorme magiske evner, særligt inden for elementær magi, som ild og jord, men han har også en dyb forståelse af alkymi og forvandlingsmagi. Han er dygtig til at manipulere naturens kræfter, og hans magi er ofte kompleks og kraftfuld, hvilket har gjort ham til en respekteret – og undertiden frygtet – figur i Willowdale. Der går rygter om, at han har adgang til magiske dimensioner og urgamle hemmeligheder, som få andre forstår, og at han måske er den eneste i området, der virkelig kan beskytte Willowdale mod overnaturlige trusler.

Selvom han sjældent blander sig i dagliglivet i byen, har Magnus en afgørende rolle i samfundet som både beskytter og magisk rådgiver. De, der kender ham bedre, ved, at han har en skjult følelse af ansvar for området, selvom han foretrækker at arbejde i skyggerne. Hans magt og viden gør ham til en uundgåelig skikkelse i baroniet, og selv de mest skeptiske adelsmænd ved, at når truslerne bliver for store, vil Magnus Highfield være den, man vender sig til.

Skriv et svar