The Velvet Curtain

The Velvet Curtain

Ejer: Madame Selene Moonshadow (ikke tilhørende en af de store familier, men har stærke forbindelser til Ravnsang-familien)
The Velvet Curtain er et lille, eksklusivt bordel, der ligger på en stille gade i Willowdale. Det er kendt for sin diskretion og for at tiltrække både rejsende og lokale, der søger selskab og underholdning. Atmosfæren er sofistikeret, og stedet er dekoreret med mørke fløjlsgardiner og dæmpet belysning. Bordellet har rygter om at være beskyttet af magi, hvilket mange forbinder med Ravnsang-familiens indflydelse.

Ansatte:

  1. Luna – En mystisk og charmerende kvinde, der siges at have en fortid som omrejsende artist. Luna er kendt for sin evne til at få folk til at glemme deres bekymringer og leve i øjeblikket. Hendes fortrolighed med både musik og samtale gør hende til en populær følgesvend.
  2. Cassian – En tidligere soldat, der nu arbejder som vagt og selskab i bordellet. Cassian er stærk, men med en stille karisma, og mange gæster søger hans selskab for både hans styrke og hans evne til at lytte.
  3. Selene Moonshadow – Ejeren af bordellet og en kvinde med et gådefuldt ry. Hun er en dygtig forretningskvinde, der sørger for, at bordellet altid har et godt omdømme. Selene er kendt for at være både hård og retfærdig, og hendes medarbejdere stoler fuldt på hende.

Skriv et svar