Willowdale Råd

Willowdale Råd

Byrådet er sammensat af repræsentanter fra de mest indflydelsesrige familier og andre nøglepersoner i samfundet. Rådet fungerer som en rådgivende enhed for Baron Eadric Blackwood og som det styrende organ for byen Willowdale. De tager sig af lokal lovgivning, økonomiske beslutninger, og sørger for, at byens drift og infrastruktur fungerer effektivt.

Medlemmer af rådet:

  1. Henry WhitlockRådmand for Handel og Transport
    Som leder af Whitlock-familien har Henry Whitlock ansvar for byens handelsforhold. Han repræsenterer handlende og sørger for, at der er stabile handelsruter mellem Willowdale og Green Grass. Han sikrer også, at Willowdale får de nødvendige varer og ressourcer fra andre områder.
  2. Isabella ThorneRådkvinde for Landbrug og Natur
    Isabella Thorne er familiens repræsentant og sikrer, at landbrugssektoren i Willowdale fungerer problemfrit. Hun rådgiver rådet om alt, der har med landbrug, skovbrug og forvaltning af naturlige ressourcer at gøre. Hun spiller også en vigtig rolle i at planlægge årets høst og samarbejder tæt med templet for Demeter.
  3. Gerald AshfordRådmand for Byggeri og Infrastruktur
    Som leder af Ashford Construction er Gerald ansvarlig for byens bygninger og infrastrukturprojekter. Han rådgiver rådet om nye konstruktioner, vedligeholdelse og renoveringer, der er nødvendige for at holde byen i gang. Han sikrer også, at veje og broer er sikre for både handlende og beboere.
  4. Lyle RavnsangRådmand for Kultur og Offentlig Orden
    Lyle er repræsentant for Ravnsang-familien og sørger for, at byens kulturelle begivenheder og ceremonier afholdes i samarbejde med templet og de lokale familier. Han er også ansvarlig for at opretholde en vis offentlig ro og orden ved at arrangere festivaler, der styrker fællesskabet, og fungerer som en mægler i interne stridigheder.
  5. Miriam ThorneRådkvinde for Handel og Økonomi
    Miriam Thorne har overtaget ansvaret for familiens økonomiske interesser i byen. Hun står for de finansielle beslutninger, rådet skal tage, herunder skatter, afgifter og fordeling af ressourcer. Hun sikrer, at både byens og baroniets økonomi forbliver stærk.
  6. Baron Eadric BlackwoodOverhoved for Rådet
    Selvom han sjældent deltager i hverdagens rådsmøder, har Baron Eadric Blackwood det sidste ord i alle beslutninger, som rådet træffer. Han fungerer som en slags “præsident” og involverer sig i de større beslutninger, især dem, der vedrører sikkerhed og forsvaret af baroniet.

Rådet og lovsystemet:

  • Rådet mødes regelmæssigt i Rådhuset, som er et mindre, men solidt bygget stenhus midt i byen. Her diskuterer de lokal politik, handel, byens udvikling og retshåndhævelse. Der er også et tilstødende retslokale, hvor Lord Reginald Hartman afholder retsmøder og dømmer over lovovertrædelser.
  • De fleste mindre forbrydelser bliver behandlet af Blackwood Guard, men større lovovertrædelser, såsom tyveri, vold eller forræderi, bliver bragt for Lord Hartman, der derefter udstikker domme, som Garrick Stonefist i sidste ende eksekverer, hvis det er nødvendigt.

Dommer: Lord Reginald Hartman

Rolle: Dommer i Willowdale og baroniet
Beskrivelse:
Lord Reginald Hartman er en ældre mand i 60’erne med mange års erfaring inden for retspraksis. Han blev udnævnt af Baron Eadric Blackwood til at varetage retfærdigheden i både Willowdale og det omkringliggende område. Hartman er kendt for sin urokkelige retfærdighedssans, men også for sin konservative og grundige tilgang til loven. Han er ofte respekteret, men frygtet for sin evne til at uddele hårde, men retfærdige domme. Hartman bor i et stort hus tæt på byens rådhus og afholder retssager i et særligt retslokale i byen.

Bøddel: Garrick Stonefist

Rolle: Bøddel og fængselsvagt
Beskrivelse:
Garrick Stonefist er en tungtbygget mand med et hårdt, men pligtopfyldende ydre. Han er i 40’erne og har i mange år tjent som bøddel for baroniet. Selvom han ikke er et sadistisk menneske, ser han det som sin pligt at udføre retfærdighedens hånd. Garrick er ikke kun bøddel, men også ansvarlig for at bevogte fanger i Blackwood-tårnets fangekælder. Hans navn og tilstedeværelse alene er nok til at holde mange kriminelle i skak, da han er kendt for sin effektive og præcise udførelse af dødsstraffe og andre former for straf, som piskning eller offentlige ydmygelser.

Skriv et svar