Marias projekter

Marias projekter

The Spheres

Jeg har indset, at uagtet hvor magtfuld jeg bliver, så vil jeg og mine følgesvende aldrig kunne føle os sikre så længe vi deler verden med vores fjender.

Da det desværre ikke ser ud til at være realistisk at fjerne alle vores fjender fra hjem-plan, og derfor må løsningen være at skabe et tilholdsted der ikke er nemt for vores fjender at finde, eller trænge ind i. Gennem min forskning i de ydre planer har jeg fundet og lært mig den nødvendige magi til at skabe nye mine verdener i det æteriske plan.

Min plan er at skabe 4 planer, hvoraf de 3 skal være til mit og mine frændes fælles tilholdsteder. De tre områder vil hver især besidde de nødvendige egenskaber til at vi kan hvile ude og skærpe vores evner i fred.

Fælles for de tre områder er at de klimamæssigt er tempererede og besidder frisk vand. Lys mæssig oplyses og varmes de af en min sol i toppen der sørger for at dag bliver til nat og nat til dag.

Det fjerde område er ikke beregnet til liv, men skal tjene til opbevaring og forråd.

The Fortress

Denne verden skal være indgangen til vores rige. Her er

Sphere of knowledge and provision.

I denne verden hvor tiden går 5 gange hurtigere end på prime, er der rig mulighed for at forske og det milde klima er ideelt til korn og frugt.

Sphere of Preservation

Her er tiden nærmest sat i stå, og for hver dag der går i denne verden vil 100 dage passere på vores hjemplan.

The Sphere of Preservation er både mørk, kold blæsten, og uden tyngekraft, (0,1 G). Der er intet lys og altid kun 0,2 grader C varmt.  Alle der kommer på planet påvirkes af fly, resist cold og infravision så længe de er på planet.

Planet består af hule bronze kuber stablet oven på hinanden. Hver kube er 30’x 30′ stor med 10′ store huller i siderne og 3′ store huller i højre hjørne i top og bund.

Jeg forventer at dette sted primært skal betjenes af magiske kræfter der kan hente og bringe ting dertil.

The Retreat

Det fjerde og sidste plan bliver mit private og hemmelige retræte. Her vil jeg skabe et område som kun jeg kender til. Et område hvor jeg kan søge hen, hvis alt andet er tabt.

Klimaet her er behageligt og optimalt til frugt og bær buske der kan tjene til forsyning og nydelse. Drikkevand kommer fra en klar sø der også leverer vand til planterne med en natlig byge fra dagens fordampning.

Der er kun en lille bygning på planet. Et idyllisk lille bondehus med stråtag. I kælderen under huset findes et basalt laboratorium og et lille bibliotek.

The Gates

 

 

 

 

 

Oat of Loyalty

 

Annulus Imposturam

Denne magiske ring ændrer bæreren til at fremstå som Maria, i det øjeblik ringen blev skabt, i alle fysiske aspekter.

Ringer giver ikke viden, sprog, evner eller attributes, og kan sammenlignes med en polymorph self der altid giver den præcist samme specifike fysiske form.

Ringen skabes af en kobberring med en guld emalje der får den til at fremstå som var den af ren guld. Omkring ringen er viklet et enkelt forstenet hår fra Maria

Ringen er igennem sin fremstilling blev solgt som en ægte guldring imens den var under påvirkning af fools gold. Den er blev båret af Maria uafbrudt i 7 dage uden at blive berørt af andre, og den er blev transformeret med hende af polymorph self 3 gange.

Magien lagret i ringen er en polymorph self.

 

Skriv et svar