Testamentet for Caer Canyr

Testamentet for Caer Canyr

Testamentet for Caer Canyr

Mens Sally var på sin smuttur til Gevas har resten af gruppen været på langfart og har søgt efter Verdens rødder og har fundet grundstenen og runerne. Drengene fandt ikke yderligere tilgængelig spor og efter nogen debat beslutter gruppen sig for, at udforske det Testamente som Richard og hans ven Hector modtog ved en tidligere lejlighed.

Testamentet

Richard har overladt en del af sine papirer, heriblandt testamentet, til Lothar mens han selv er taget på jagt på sletterne omkring Porgon. Med det gamle pergament i hånden søger Lothar og de øvrige helte efter gamle kort og andre historiske materialer for at finde navnet Caer Cannyr. Efter mange dages søgen blandt støvede arkiver, opsøger de til sidst en lærd mand som leder dem på sporet af en noget gammeldags navngivning som til tider stadig benyttes i de vestlige egne af Gengaril. Lothar lyser pludselig op og erindrer noget om en anden lille landsby ude mod Vest: Caer O’Malley.

“Vi skal ud til min gode ven Grev Bahnloft”, nærmest råber han.

Således ledt på sporet drager vore helte mod Castle Bahnloft – uden Richard. Sally vælger, efter aftale med sin far, at drage med Lothar og de andre mod Vest. Der ligger mange muligheder i et besøg hos en af rigets ydre byer.

Bahnloft Castle

I Bahnloft møder synet af et stort borgkompleks gruppen. Lothar og Sally er de eneste der har været på disse kanter før og Elinor virker en smule beklemt ved alle de høje vægge. De øvrige er blot voldsomt imponeret. Lothar fører gruppen hurtigt op til borgen for, at hilse på Greven og de lokale riddere. På vejen udnytter Sally de andres overvældelse til, at smutte ubemærket væk og går hurtigt i ét med den lokale befolkning. Således frigjort og anonym begiver Sally sig hjemmevant rundt i Bahnloft og sætter sig på en beværtning, hvor hun indsnuser den lokale stemning og lytter diskret til rygter. Her hører hun blandt andet at bønderne taler om slavefangere fra Abarrach. Efter således at have orienteret sig begiver Sally sig ned til Templet for at forhøre sig om Caer Cannyr. På vejen gennem templets søjlegang passerer hun et lille skyggefuldt område, da hun kommer ud sidder håret perfekt og en let naturlig makeup giver en den nærmest uimodståelige tiltrækning der har fået så mange mænd til at glemme tid og sted for ikke at sige sig selv. Inde i Templet får Sally en af de lokale novicer i tale.

“eh, ehh, kan jeg hjælpe dem med noget?”, fremstammer han genert

Lothar benytter sin forbindelse til Greven til at undersøge og få verificeret testamentets ægthed.

Sally forsøger sig i det lokale tempel og finder ved at tale med en novice i skranken ud af, at der er tale om et lille samfund vest for floden nogle dages ridt mod nord.

Hos greven støder gruppen tilfældigt en i lord Sparhawk som henkastet hilser med navn på Sally.

Første kontakt

Gruppen hyrer en vogn og Lothar giver den som vigtig person eskorteret af den altid yndige og elegante Sally. Vel introduceret hos den nuværende baron fremlægger de erindet. Efter en længere samtale og betænkningstid fremkommer baronen med et tilbud som Lothar ikke kan afslå.

Saly og Elinor undersøger i ly af mørket ejendommen og landsbyen.

Lothars store fest

Lothar holder en storslået fest

De tre af kongens rådgivere dukker op. Sally lader som om hun kun kender dem meget overfladisk. Men glæder sig over at se dem igen.

Baroniet

Tilbage i baroniet begynder gruppen at kigge nærmere på området og undrer sig endnu mere over vejret og den meget depressive stemning.

Skriv et svar