Bryllup

Bryllup

Dagen er kommet og langt om længe er alle vennerne samlet i Merton til det nært forestående bryllup. Asunari, Lothar og Maria har allerede været i Kobberbyen i nogle dage og er blevet sat ind i mangt og meget omkring ritualer og etikette.

Adelige og venner af familien Merton er begyndt at strømme til og stemningen i byen er høj og løftes yderligere af et væld af kræmmere, skjalde, narrer og andet godtfolk der nyder festlighederne eller ser chancen for at slå mønt af de mange mennesker i byen. Byen er pyntet og selv om den i fordums tid så flotte højborg ikke er hvad den har været er den et festligt skue.

I Baronens husholdning er alle spændte og glade men der er en undertone af desperation. Familien har været ramt hårdt af uheld og tragedier igennem årene, og den aldrende baron der igennem tiden har mistet så meget af sin familie står nu til at få sin sidste levende datter gift, og har dermed med sin muligvis sidste chance for at redde sin slægt og sit gods.

Byvagtens leder Jazzon Littleman har dermed en enorm opgave for sig. Ikke nok med at han skal sørge for familiens sikkerhed, men samtidig er byvagten hårdt presset af fulderikker, lommetyve, barslagsmål og uenigheder mellem de handlende. Jazzon reaktion på udfordringen er en sænke tolerancen over for lovovertrædere. Med det resultat af byens retssystem er på kanten af kolaps, byens fængsel er overfyldt og at byens øverste dommer Lady Avvan’doran ikke ser ud til at have sovet i flere dage.

For at undgå for meget indblanding fra byvagten hvis afgørelser oftest føles tilfældige, er byens købmænd  begyndt at hyre personlige vagter fra det lokale fighter gilde og fra omrejsende lejesvende. Resultat har været dueller i byens baggyder imellem ivrige kriger der skal vise deres værd.

Det er denne trykkoger i ankommer til hvor brylluppet skal afholdes om kort tid.

Skriv et svar